Technical operational buyer - Engines & Propulsion
Deme
Zwijndrecht, België, NL
9 dagen geleden
source : Joblift

Als Technical Operational Buyer zal je... : de vereisten en noden van de stakeholders (zoals kwantiteit, specificaties en serviceniveaus) binnen de toegewezen categorieën identificeren* het operationeel aankoopproces (bestelaanvragen / offertes / orders / orderopvolging / factuurverwerking) uitvoeren.

 • Leveranciers beheren : Onderhouden van relaties met (alternatieve) leveranciers en zorgen voor optimale samenwerking.* Onderhandelingen voeren met leveranciers over prijzen, kwaliteit en leveringsvoorwaarden van goederen en / of diensten.
 • leveringsovereenkomsten correct toepassen van (Terms & Conditions) en optimaal gebruik maken van raamcontracten* zorgen voor de correcte documentatie en archiveren van alle acties, orders en leveringen* prestaties opvolgen van de van leveranciers en de resultaten bespreken met interne stakeholders, Category Buyers en de leverancier(s) in kwestie.
 • Voorstellen ontwikkelen en / of implementeren van continuous improvement gebaseerd op opvolging van KPI's. Opvolgen en de markt verkennen.
 • Als Technical Operational Buyer heb je... : kennis van Office (vnl Excel) + ERP Systeem* Onderhandelingsvaardigheden* Sterke aankoop of sales affiniteit / eerste ervaring in dergelijke omgeving* Talenkennis : Engels & Nederlands* Technische achtergrond (opleiding of ervaring)* De nodige flexibiliteit* Een kritische ingesteldheid* Sterke communicatievaardigheden Als Technical Operational Buyer krijg je.

 • Mogelijkheden om jouw carrière te ontwikelen in een internatinale omgeving, zowel in België als in het buitenland* De kans om nauw samen te werken met een gemotiveerd, hecht team* Trainingen van hoog niveau en veel ontwikkelmogelijkheden* Een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen.
 • Interesse... : Solliciteer via de sollicitatieknop.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier