medewerker logistieke processen
ausy
Beerse, BEl
1 dag geleden

Task description :

Je bent polyvalent, technisch en administratief sterk, en met jouw focus is het opvolgen van service aanvragen en bijhorende logistieke flow van reparaties en wisselstukken met behulp van onze systemen (SAP en CMMS), geen enkele uitdaging.

Jouw activiteiten & taken zullen bestaan uit :

Het opvolgen en toewijzen van de binnengekomen service aanvragenhet aanmaken en beheren van de aanvragen in onze IT-opvolgtool (CMMS)De logistieke ketting van de klant tot onze repair center in ons hoofdkantoor te Duitsland opvolgenHet durven escaleren en druk zetten waar nodig.

Geregeld de klant van feedback voorzienEventuele discussiepunten of onduidelijkheden bespreken met de collega’s van ons hoofdkantoor in DuitslandRapportering maken vanuit de CMMS-tool en vanuit SAP om de verantwoordelijke contract managers te voorzien van de nodige informatie, intern en richting klantReserve-stukken stock opvolging.

Je zal hiervoor lokaal nauw samenwerken met enerzijds de operational manager’ die het operationele onderhoudsgebeuren onder zijn verantwoordelijkheid heeft, en anderzijds de contract verantwoordelijke voor de maintenance contracten (ook wel maintenance PM genoemd) die verantwoordelijk is voor de correcte uitvoering van de maintenance contracten.

jouw aanbod

Al jij de functie van Medewerker Logistieke Processen bij ons wilt uitoefenen, dan vinden we dat je volgende basis moet bezitten :

Een klantgerichte attitudeAffiniteit en / of kennis van technische producten

Met die basis, kan je ons helpen om een kwalitatieve logistieke opvolgingsprocedure te ontwikkelen voor onze klanten, door kwaliteitsvol en nauwgezet samen te werken en te communiceren met de verschillende partijen.

Omwille van onze internationale statuut en markt, gebeurt de communicatie bij ons in het Engels, Nederlands en Frans.

Moest je ten slotte kennis hebben van het Duits of op vlak van softwares ervaring hebben met SAP en / of Maximo (CMMS-tool), dan heb je bij ons zeker een stapje voor.

key benefits

Werken op freelance basis is ook mogelijk !

Een bediendecontract (type vast contract)

Je kan rekenen op een marktconform salaris aangevuld met diverse extralegale voordelen zoals :

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden via AUSY universityMaaltijdchequesEcochequesHospitalisatieverzekeringGroepsverzekeringNetto maandvergoeding.

Via cafetariaplan keuze uit een wagen met tankkaart en verzekering of een km vergoedingEindejaarspremie en dubbel vakantiegeld32 verlof- & ADV dagenToegang tot een platform met diverse kortingen bij allerhande aankopenGratis deelname aan technische events en bedrijfsevenementen, denk maar aan onze technische workshops en onze AUSY Family DayJe krijgt een mooie bonus als je via jouw netwerk een nieuwe AUSY collega aanreikt !And last but not least een persoonlijke mensgerichte begeleiding doorheen jouw projecten

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier