Technieker Hoogtechnologische omgeving - Mooi Loon - VAST CONTRACT
Manpower
Oudenaarde
1 uur geleden

Job Description

Je komt terecht in een hechte ploeg van Technische mensen waar zowel Engineering departement als technische dienst hand in hand samenwerken.

Hier kom je in de handen van Eddy en Johan terecht, de technical managers waar je voor hen storingen zal analyseren in het machinepark.

Verder voer je verbeteringsprojecten uit en komt ook zelf op de proppen met ideeën om het machinepark te optimaliseren. Ook help je mee met de andere techniekers bij het onderhoud van het machinepark.

Tenslotte werken jullie nauw samen met de engineersdivisie en denken samen met na om problemen aan te pakken.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden ambitieuze starters en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract.

Voor onze klant, een hoogtechnologische firma regio Oudenaarde, zijn we op zoek naar een (m / v) Technieker die in 5 ploegen kan werken.

Candidate Profile

Wij gaan in de eerste plaats op zoek naar iemand die gedreven is. Iemand die graag in team werkt, problemen aanpakt en voor de vooruit is.

Verder zoeken we bij voorkeur iemand die in het bezit is van een technische bachelorsdiploma of die door ervaring voldoende kennis heeft verzameld.

Verder heb je een stevige kennis Elektriciteit of Elektronica en ben je bereid van bij te leren door opleidingen op maat.

Verder zoeken we ook iemand die zelfstandig kan werken en die ook bereid is om te werken in een 5-ploegenstelsel.

Client Offer

We bieden een contract van onbepaalde duur. Een boeiende job met een technische uitdaging, binnen een hoogtechnologische omgeving.

Je krijgt een verloning van rond de 20 Euro per uur afhankelijk van ervaring. Daarbovenop bieden we maaltijdcheques, hospitalisatie, een gsm van het werk met abonnement.

Verder werk je ook maar gemiddeld 32 uur per week wat ongeveer een dag minder is dan de gemiddelde werknemer en wat de kans heeft om tijd aan andere dingen te besteden.

Ten Slotte krijg je de kans om deel te nemen aan diverse opleidingen om jouw technische kennis te versterken.

Heb je interesse in deze job of wens je meer info? Je kan rekenen op een discrete behandeling van uw kandidatuur! Jelle.

verlinden manpower.be of 056 24 77 54

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier