Hulpmonteur
Accent
Diksmuide, BE
6 dagen geleden

De firma werd in 1998 opgericht. Sinds 2001beschikken zij over een nieuw bedrijfsterrein in de regio vanDiksmuide van 5.600m met daarop een nieuwe productiehal en burelenvoor een oppervlakte van 4.

000m . Elke hal werd uitgerust met 2rolbruggen van elk 5 ton. Deze KMO staat in voor het realiseren vanonder andere : industri le constructies hoofdzakelijk in roestvrijstaal dit omvat zowel onderdelen voor waterzuiveringsinstallatiesintern transport (rollenbanen transportbanden kantelsystemen?

platformconstructies. Eveneens ook constructies voor de bouw enaanverwanten zoals balkons balustrades terrasschermen trappen entrapleuningen brandtrappen en luifels.

Hun sterkte is dat ze alleprojecten van startfase (ontwerp) tot volledige uitwerking enmontage in eigen beheer realiseren.

Het grootste deel van hunrealisaties ismaatwerk.

Functiebeschrijving

Binnende functie van hulpmonteur werk je mee aan het monteren vanconstructies in staal RVS en aluminium. Denk hierbij aanconstructies van trappen handgrepen borstweringen bordessen enandere.

Als monteur sta je in voor de gehele afwerking op debouwplaats en dit volgens de plannen en de technische dossiers. Jewerkt dus altijd op verplaatsing.

Praktisch : Je spreekt af met deploegbaas afhankelijk naar welke werf je moet. Is dit op eenafspreekpunt of bij elkaar thuis is onderling overeen te komen.

Vandaaruit vertrek je samen in met camionette naar de werf. We hebbenop vandaag 3 montageploegen van telkens 2 personen.

Dit zijn vasteteams. We werken over gans Vlaanderen +Brussel.

Functie-eisen

Voorhet profiel van monteur zijn volgende zaken belangrijk :

 • Ervaring als monteur van staalconstructies iseen pluspunt maar is niet vereist;
 • Wel heb jede nodige technische aanleg / technisch inzicht die je eventueel hebtopgelopen in het verleden : bvb. Technieker van achtergrond kennismechanica eigen huis verbouwt lassen-constructie gevolgd ? ;
 • Je hebt het nodige inzicht en kan logischnadenken;
 • Je kan zelfstandig werken aan dehand van een plan;
 • Kunnen lassen is eenpluspunt :
 • In het bezit van een rijbewijs B enzich bij voorkeur ook kunnen verplaatsen met eigen wagen.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Webieden je een vaste job na een positieve uitzendperiode; Dezeuitdagende functie voer je uit in een sterk team met ervaring.

  Uiteraard wordt hier ook een passend loon voor gegeven aangevuldmet extralegale voordelen volgens kennis en ervaring. Bij AccentJobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepenbestaat elk met eigen wensen en eisen.

  Om die diversiteit het hoofdte kunnen bieden zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingenopgericht. Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.

  Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bijmet raad en daad. Ons doel samen met jou de gepaste jobvinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier