aankoper
Randstad
Dendermonde, Oost-Vlaanderen
1 dag geleden

job description

Als aankoper binnen deze openminded KMO sta je in voor : Aankopen en herbevoorraden van grondstoffen, verpakkingsmateriaal, services en handelsgoederenMeedenken aan productverbeteringenZoeken van nieuwe leveranciersOptimalisatie van werkkapitaalDe KMO zal ook nog een nieuw ERP lanceren in de nabije toekomst en zoekt hiervoor iemand die zich hiervoor mee wil engageren.

qualification

Je hebt al enkele jaren ervaring in een aanverwante functie binnen een productieomgeving. Een link met het elektromechanische is mooi meegenomen.

Je hebt een goede geschreven en gesproken kennis van Frans, Engels omwille van diverse contacten met leveranciers.Je denkt analytisch, werkt zelfstandig en bent iemand die zin heeft voor initiatief.

Ervaring met software tools zoals Excel of een ERP / CRM pakket is aangewezen. Je komt terecht in een KMO met een open sfeer en een vlakke structuur.

Niet alles is vastgelegd in procedures, dus op vlak van werk ben je wendbaar en polyvalent. Dit jaar is er collectief verlof tussen 22 / 07 en 9 / 08 en tussen kerst en nieuwjaar.

Maar gezien je werkt in een 40-uren week, met 12 inhaalrustdagen, heb je nog voldoende dagen om vrij in te plannen. Loon is bespreekbaar in functie van ervaring en wordt aangevuld door ecocheques en woon-werkvergoeding.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier