OPERATOR SLICING
AGO Jobs & HR
Lievegem, Oost-Vlaanderen, BE
13 minuuten geleden
source : Jobat

Voor een klant te Waarschoot, een innovatieve verse voedingsgroep met een uitgebreid gamma kwalitatieve voedingsproducten, zoeken wij een OPERATOR SLICINGAls Operator Slicing werk je aan een geautomatiseerde lijn, waar vleesproducten versneden worden.

Na een grondige opleidingsperiode word je verantwoordelijk voor het versnijden en voorverpakken van vleeswaren aan jouw lijn.

Je komt in een afdeling waar zeer strenge hygiëneregels gelden.Je zorgt voor de opstart van de machine (instellingen, folie, printkop, messen,.

 • en de bevoorrading ervan;Je voert continu visuele controle uit op het product;Je doet de nodige administratie rond lotnummers, uitval, stilstanden,.
 • Je ontsmet de lijn op regelmatige tijdstippen;Je werkt mee aan de lijn : inpakken van versneden vleeswaren in pakjes, bevoorraden van de slicers.
 • Je werkt samen met de technieker om technische problemen efficiënt op te lossen.Je respecteert veiligheids-, kwaliteits-, en hygiënevoorschriften.
 • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel;Nauwkeurig en handvaardig;Teamwerker;In staat zijn om in hoog tempo te werken;Fysisch belastend werk aankunnen;
 • Productkennis bezitten of interesse hebben om dit te verwerven;Voldoende technisch inzichtFlexibel zowel qua plaats binnen de afdeling als urenPc kennis

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier