Operationeel Directeur De Kringloopwinkel (m/v)
Kringloopcentrum Z-W-Vlaanderen
Heule, West-Vlaanderen, BE
21 uur geleden
source : Jobat

In deze functie ben je de eindverantwoordelijke voor de optimale organisatie en management van alle operationele activiteiten , waarvan het volledige commerciële luik alsook de logistieke flow van de tweedehandsgoederen de grootste domeinen zijn.

Als people manager ben je tevens verantwoordelijk voor het managen, aansturen, coachen en motiveren van een groot team leidinggevenden en beleidsmedewerkers .

Je vertrekt hierbij vanuit de visie dat je hen zo veel mogelijk autonomie geeft. In totaal behelst de werking een 300-tal medewerkers.

De functie omvat onder andere :

 • De globale operationele resultaten op vlak van inzameling en verkoop van tweedehandsgoederen krijgen je focus. Hiervoor vertaal je de organisatiedoelstellingen en beleidskeuzes concreet naar gedragen operationele concepten en richtlijnen (vb winkelconcept, prijsbeleid, ), een jaaractieplan en commercieel plan .
 • Je daagt de werking en de werkvloer uit met je voorstellen over innovatie en evolutie en garandeert de implementatie van de acties op dit vlak.
 • Zo blijven we op lange termijn relevant en aantrekkelijk op alle vlakken.

 • Als leidinggevende focus je op een motiverend en resultaatgericht samenspel en efficiënte communicatiestroom tussen alle leidinggevenden van de winkels , van de logistieke en centrale afdelingen en met de ondersteunende beleidsmedewerkers.
 • Je bent zichtbaar op de werkvloer en je steekt graag mee de handen uit de mouwen.

 • Je stemt voor de operationele werking af met de algemeen directeur en met de andere leden van het directieteam voor oa personeelsaangelegenheden, administratieve procedures en globale beleidskeuzes.
 • Je vertegenwoordigt de organisatie in en buiten de regio voor alle operationele thema’s alsook rond projecten binnen de circulaire economie en hergebruik.
 • Wil je met je commercieel talent mee een maatschappelijke impact hebben in een maatwerkbedrijf? Vind je dat je het belang van hergebruik en circulaire economie niet kan overschatten?

  Beschik je over een grondig inzicht in operationele processen en steek je zelf ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe Operationeel Directeur (m / v) van De Kringloopwinkel.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier