Projectleider cv en sanitair gezocht (m/v)
Konvert Construct Kortrijk
Vichte, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een firma in Vichte zijn we dringend op zoek naar een projectleider centrale verwarming en sanitair.Je staat in voor het opmaken van de offertes en de vorderingsstaten.

Je coördineert de werken en doet de planning.Verder stuur je de arbeiders aan en ben je het eerste aanspreekpunt bij problemen.

Aanbod

Bepalen van of bijdragen tot de ontwikkelingsstrategie van een gebied. De activiteiten van een team coördineren. Aanbestedingen of antwoorden op aanbestedingen opstellen.

Een subsidiedossier voor een project samenstellen en voorstellen aan politici en financiers. Het actieplan uitwerken en het ontwikkelingsproject opstartenIntern en extern communicerenHet partnernetwerk coördineren.

Een gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan opstellen. Het ontwikkelingsproject evalueren, nieuwe interventies bepalen en voorstellen aan de lokale actoren.

Informeren en overleggen over de lokale ontwikkelingsstrategieën tijdens professionele ontmoetingen. Sociaal-economische gegevens van het gebied analyserenAlgemene lijnen voor acties bepalen, volgens de lokale ontwikkelingsvereisten.

Uitwerken of meewerken aan de uitwerking van het lokale ontwikkelingsprojectSteun bieden aan de partnerorganisaties Je komt terecht in een toonaangevende firma en kan rekenen op een competitief loonpakket.

Na een geslaagde interim-periode krijg je een vast contract!

Vereiste kwalificaties

Je hebt reeds ervaring als projectleider : je hebt zowel de technische kennis als de juiste people skills.Verantwoordelijkheid nemen is geen probleem voor jou en je kan goed met de computer werken.

Het spreekt voor zich dat je een rijbewijs B hebt.Kennis van Autocad / BIM is een groot pluspunt!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier