Stage Project & Study
MIVB
Brussel, BE
4 dagen geleden

Jobomschrijving

De hoofdtaak van Project & Study is het aanschaffen van rollend materieel (trams, bussen, dienst-voertuigen).

Het doel van de stage bestaat erin de processen te schrijven en te beschrijven die bestaan in het kader van de onderhoudsoperaties van de voertuigen, om te zien hoe de garantieopvolging daarrond gevoerd kan worden.

Het begint bij de schadeaangifte van het betrokken voertuig, waarna de tussenkomst en de herstellingen doorgegeven worden aan de planning en geëindigd wordt met het terugbezorgen van het voertuig.

Dat proces omvat activiteiten en transversale stromen van wisselstukken, werkprestaties, communicatie tussen het management en de interne of externe hersteller, enz.

Bij het beschrijven van de processen dient bekeken te worden hoe, overeenkomstig de contractuele beschikkingen van het bestek, de opvolging gevoerd wordt van de garanties die aanleiding geven tot prestaties van de fabrikant, terugzendingen van wisselstukken en facturaties.

Er dient ook bekeken te worden hoe de contractuele bepalingen van het nieuwe project voor de aankoop van trams geïntegreerd worden in de hierboven beschreven garantieopvolging.

Gevraagd profiel

 • Studies : handelsingenieur
 • Franstalig en / of Nederlandstalig, met goede kennis van de andere taal
 • Specifieke software voor de functie : MS Office, Visio, SAP
 • Gedragskenmerken : analytisch, autonoom, betrouwbaar, kritisch ingesteld
 • Gewenste technische competenties : elektromechanica
 • Onderneming

  Met meer dan 7.500 medewerkers is de MIVB de grootste werkgever van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.

  De automatisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.

  Een waaier van 300 verschillende beroepen waar diversiteit centraal staat, dat is wat de MIVB je te bieden heeft.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier