test coördinator
Randstad
Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen
3 dagen geleden

job description

Ken jij de release rush? Samen met de klant voluit richting de finish gaan. Met een piekfijn product waar je trots op mag zijn.

Hou je ervan om nieuwe technologieën naar een hoger niveau te brengen op het gebied van Software Testing, Digital TV testing, Cybersecurity en Certification?

Dan ben je hier aan het juiste adres!Je werkt als test coordinator (m / v) voor een sterk groeiende klant in de home automation sector die elektr(on)ische oplossingen ontwerpt om gebouwen beter te laten voldoen aan de behoeften van de bewoners.

Denk hierbij aan high end IT-toepassingen zoals domotica, IOT, AI, ... Hiervoor werk je 4 dagen per week ter plaatse bij de klant in het Waasland en 1 dag per week werk je vanuit het hoofdkantoor in Hasselt.

Als test coördinatrice / coordinator (70%) en test analist (30%) zorg je voor een efficiënte werking van je team waarbij je verantwoordelijk bent voor de winstgevendheid van je projecten en voor de groei en ontwikkeling van je team.

Je zorgt samen met je Operations Manager voor een succesvolle uitbouw van de afdeling in functie van de waarden van het bedrijf en dat van de klant.

Jouw takenpakket : - analyseren van test 'requirements'- ontwikkelen van testen en testplanningen- zorgvuldig afwegen van de verschillende risico's en de regressieplannen hierop afstemmen-

beheren van het testproces, verbeteringen voorstellen en implementatie uitvoerenJe begrijpt IT architectuur en beslist welke componenten getest moeten worden en op welk niveau.

Je bent sterk betrokken bij de QA manager en kan zaken in vertrouwen uit handen geven.

qualification

 • je hebt bij voorkeur een bachelor- of masteropleiding in de IT- je hebt reeds enkele jaren ervaring als software test engineer-
 • ervaring als test coördinator is een groot pluspunt- je bent flexibel naar verplaatsingen toe Je komt terecht bij een sterk groeiende KMO met hoofdzetel in Hasselt.

  Zij hebben klanten over het hele land en ook in enkele Europese landen. Het motto "Work hard, play hard" is dit bedrijf op het lijf geschreven.

  Naast hard werken, wordt er ook veel aandacht besteed aan het welzijn van jou als werknemer en investeren ze in allerlei teamactiviteiten.

  Ook je persoonlijke groei en ontwikkeling verliezen ze niet uit het oog. Jaarlijks kan je beroep doen op een aantal opleidingsdagen, er worden regelmatig "brown bag" sessies georganiseerd en ook online is er een aanbod waar je uit kan kiezen.

  Qua verloning kan je rekenen op een marktconform loon, dat afhankelijk is van jouw ervaring. Dit wordt verder aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een groeps-

  en hospitalisatieverzekering, een gsm met abonnement, een laptop en een wagen. Sinds 2018 maken ze gebruik van een cafetariaplan, waardoor je je verloningspakket flexibel kan samenstellen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier