Application Manager
VLS-Group
BE
6 dagen geleden
source : JobBoost.io

Werken als Application Manager in Antwerpen

Je vormt een link tussen de IT afdeling, de operaties en customer service en lost eerstelijns systeemproblemen op. Samen met je collega’s werk je mee aan een nieuwe, efficiënte en moderne processen en de implementatie hiervan.

Je ondersteunt het change management op een enthousiaste manier. Je zorgt er tevens voor dat de systemen de operaties ondersteunen en zoekt samen met de IT-

afdeling naar structurele oplossingen en verbeteringen. Je zal in deze functie ook opleiding en ondersteuning bieden aan systeemgebruikers en zorgt voor documentatie van bestaande en nieuwe processen.

Broekman Logistics is een groeiende en ambitieuze speler in contract logistiek en focust zich op grote lange termijn contracten, waarin we end-

to-end supply chain oplossingen aanbieden. Vanwege deze groei zijn wij voor onze business unit Warehousing & Distribution op zoek naar een Application Manager voor onze locatie te Antwerpen.

In Antwerpen bieden wij onze klanten State of the Art opslagmogelijkheden voor vloeibare en vaste chemische stoffen. Met ruim 200 medewekers werken wij dagelijks hard om onze klanten van een optimale service te voorzien.

Jouw profiel als Application Manager

 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een complexe logistieke omgeving
 • Je kunt vlot werken met MS Office (Word, Excel, PowerPoint)
 • Je hebt reeds ervaring met een WMS systeem
 • Je beschikt over doorzettingsvermogen, overtuigingskracht en gaat probleemoplossend en proactief te werk
 • Je kan zowel in team verband als zelfstandig optimaal functioneren
 • Je neemt initiatief, je bent contactvaardig en je kan je boodschap overbrengen naar verschillende actoren binnen de onderneming (bottom-up and top-down)
 • Wat bieden wij jou

  Een uitdagende baan in een leuk team en informele organisatie. Verder bieden wij jou stevige arbeidsvoorwaarden, een goede werk / privé balans door flexibele werkuren en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier