Projectleider HVAC/ Klimaatinstallaties - regio Gent (M/V/X)
Over Ago
Gent, BE.
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio van Gent en gespecialiseerd in klimaatinstallaties, is AGO Technics op zoek naar een projectleider dankzij de constante groei van het bedrijf.

Het doel van de functie is om projecten van A tot Z uit te werken.

Onder meer volgende taken maken deel uit van jouw takenpakket :

 • je streeft ernaar telkens de beste oplossing voor te stellen je klanten en je richt nieuwe locaties in die voldoen aan hun wensen;
 • je voert de projecten volledig uit;
 • je staat in voor de aankoop van materiaal;
 • Vereisten

  Voor deze job is het belangrijk dat je creatief bent ingesteld aangezien je voor elk project je creativiteit de vrije loop kan laten gaan.

  Je houdt van afwisseling en projectmatig werken.

  Bij voorkeur heb je reeds ervaring als projectleider en met klimaatinstallaties.

  Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je komt terecht in een familiale omgeving met een stabiel, ruim en constant groeiend klantenbestand. De firma beschikt over een uitstekende reputatie bij klanten en leveranciers.

  Je krijgt een afwisselende job aangeboden waarbij rechtstreeks contact met de klant centraal staat en dit binnen een bedrijf met een aangename sfeer.

  Binnen de firma heerst een uitstekende groepssfeer. Verder krijg je ook een aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier