Fire Risk Engineer
Whoohoo
Antwerpen, Belgium
1 dag geleden

Over de functie

Als Fire Risk Engineer sta je de consultants bij in de implementatie van brandveiligheidsanalyses en verslagen. Hiervoor zal analyses maken van nationale en internationale wetgevingen, want je zal niet alleen projecten in België begeleiden! Je zal rapportages schrijven omtrent de beveiligingsanalyses technische hulp bieden aan klanten.

voor de projecten zal je ook calculaties berekenen op het vlak van engineering, materialen en manuren. De Fire Risk Engineer modelleert oplossingen voor vuur-, rookbeveiliging en evacuatieplannen, in het design proces zal je zelf meewerken en ondersteunen waar nodig.

Je zal bedrijven en projecten screenen op vlak van hydraulica, brandveiligheid en preventie.

Functie eisen

 • Passie voor veiligheid, brandbeveiliging en de sectoren waarin je zal werken (petrochemie, bouw, ...) is essentieel
 • Je bent in het bezit van een hoger technisch diploma
 • Je bent analytisch ingesteld met veel goesting in projectmatig werken
 • Je hebt kennis van calculaties, simulaties in fire risk modeling en kan een goed oog op het project behouden.
 • Je kan goed overweg met tekenprogramma's en neemt eigen verantwoordelijk over je projecten
 • Je bent hands-on, doet je eigen onderzoek en kan goed overweg met klanten en communiceert professioneel in het Nederlands en het Frans
 • Over het bedrijf

  Een middelgrote organisatie die de projecten van de grote jongens met de grootste zorg behandelt! Schiphol airport en BASF zijn maar een paar projecten die menig engineer doet watertanden.

  Een gezellige sfeer en een open minded mentaliteit zorgen voor een flexibele werkhouding door heel het bedrijf.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier