Projectleider appartementen
Whoohoo
Gent, Belgium
4 dagen geleden

Over de functie

Als projectleider sta je in voor totaalprojecten van A tot Z voor appartementsgebouwen. Je komt terecht bij een West-Vlaams familiebedrijf, waarbij de meeste werven zich langs de kust bevinden.

Je werkt haast uitsluitend enkel met onderaannemers, waardoor je eerder een coördinerende functie gaat innemen. Je start daarbij wel met de projectvoorbereiding, werfbezoeken en dossierstudies.

Als projectleider ben je nog nauw betrokken tot de afwerking van deze appartementsblokken. Je volgt dan ook de werken op, coördineert de onderaannemers en controleert de uitgevoerde werken.

Focus :

 • Vast aanspreekpunt
 • Autonomie
 • Klantencontact, werfopvolging en -coördinatie
 • Budgettaire opvolging en bepaling
 • Selectie van onderaannemers en leveranciers
 • Functie eisen

 • Je beschikt over een hoger technisch diploma bouw, aangevuld met minimaal 5 jaar relevante ervaring
 • Kennis van ruwbouw en afwerking
 • Over het bedrijf

  Het West-Vlaams familiebedrijf is actief op vlak van nieuwbouw en renovatie, van ruwbouw tot totaal afwerking. Hun focus ligt voornamelijk op appartementsbouw, met regelmatig projecten langs de kust.

  Je komt terecht bij een team van 40man, waarbij er nog korte communicatielijnen zijn met de zaakvoerders. Er heerst dan ook een directe communicatiestijl, waarbij er niet te veel rond de pot wordt gedraaid!

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier