Engineer (Scheldt Area)
Boluda Towage Europe
Antwerp, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

De functie Als engineer houd je de sleepboot technisch oporde en zorg je voor het nodige onderhoud om alle onderdelen werkend te houden.

Je bent een ambassadeur van de sleepboot, het bedrijf en de visie van Boluda Towage Europe. Je rapporteert aan de kapitein van de sleepboot.

Als engineer ben je verantwoordelijk voor hetmanagen van de technische uitrusting aan boord en neem je de nodige acties inonderhoud en reparatie.

Je garandeert een correct en efficiënt gebruik vantechnische reserveonderdelen, brandstof en smeerolie. Dit houdt ook in dat jeprecies bent in je administratie en nauwkeurig in het gebruik van het bestel-en onderhoudssysteem.

Tijdens sleepbewegingen ben jeverantwoordelijk voor het bedienen van de lier a.d.h.v. instructies van dekapitein. Veiligheid is cruciaal in onze sector.

Daaromtest je periodiek de verschillende onderdelen van de volledige uitrusting envoer je de nodige (veiligheid)oefeningen uit.

Je neemt hieraan actief deel enrapporteert naar zowel de kapitein als de technische afdeling. Welkekandidaat zoeken wij?

Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbarepositie Nautische kennis- en ervaring. In het bezit van de verplichte certificaten endocumenten volgens de Belgische vlaggenstaat om in staat te zijn te varen alsEngineer aan boord van een Belgische sleepboot.

Vaarbevoegdheid minstens III / 1 Officer incharge of Engineering Watch’ Bewezen technische kennis door ervaring alsEngineer in Offshore of op een sleepboot Communicatievevaardigheden in het Nederlands en in het Engels Goed overweg kunnen met Microsoft Office en metadministratieve taken Passievoor de maritieme sector Dit zijn jouw talenten : Flexibiliteit Communicatief vaardig Stressbestendig Sociaal Teamplayer Wij bieden : Eendynamische functie binnen een internationaal bedrijf Enthousiaste,gedreven collega’s met passie voor hun werk Eeninteressante werkplek in de havens van Antwerpen, Zeebrugge, Gent, Terneuzen,Vlissingen Werkrooster7 dagen op, 14 dagen af Maak kennis met je collega's Klik op het plaatje om de Havenkrant Gent te lezen en je collega's te ontmoeten.

Klik op het plaatje om het filmpje te bekijken van Bekijk hier de speciale sleepopdracht betreffende het "Audax schip met de zgn.

PAR-modules" in de haven van Zeebrugge .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier