Magazijnier/Chauffeur C
AGO Jobs & HR
Gent, Oost-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een Chauffeur C / Magazijnier Als chauffeur sta je in voor de uitlevering en afhaling van diverse goederen over gans België.

Je kan nauwkeurig en met zin voor orde werken, flexibel reageren, je kunnen aanpassen aan verschillende situaties, je ten dienste stellen, beschikbaar zijn en bereikbaar zijn voor iedereen, correct en met zin voor verantwoordelijkheid werken, interesse en inzet tonen.

Je bent een teamspeler die vlot kan communiceren met de klanten en de dispatcher en die op een actieve en positieve manier met anderen kan omgaan en zijn taken volledig, in detail en ordelijk afwerkt.

Er wordt gereden met moderne vrachtwagens voorzien van laadbrug, loskraan,GPS, GSM en radio volgens routeplan / daglijst.

Goederen worden gelost op een plaats eigen aan de klant - buizen worden in een wachtrek geschoven - bij binnenkomst wordt er samen met de magazijniers geladen.

 • Beschikken over een goede fysieke conditie - een transpallet, loskraan, laadbrug kunnen bedienen - schriftelijk vaardig zijn -
 • notie Frans voor onze Waalse en Brusselse klanten - zelfstandig kunnen werken - klantgericht en vriendelijk werken - ervaring met distributie - verzorgd voorkomen.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier