Wetenschappelijk medewerker - Statistiek "Epidemiologie van Infectieziekten"
sciensano
Brussels, BE
6 dagen geleden

Bedrijf

Sciensano is het nieuwe instituut ontstaan uit de samensmelting van het Wetenschappelijk Instituut voor Volksgezondheid (WIV-

ISP) en het Veterinair en Agrochemisch Onderzoekscentrum (CODA-CERVA). Onze instituten hebben hun krachten gebundeld om de gezondheid van mens en dier beter te begrijpen.

Sciensano ondersteunt het gezondheidsbeleid door innovatief wetenschappelijk onderzoek, analyses, surveillance en expertadvies.

Samen meer dan 700 medewerkers werken wij mee aan meer dan 100 wetenschappelijke projecten gefinancierd door overheden, Belgische of internationale partners en opdrachtgevers.

Zo dragen we bij tot een langer gezond leven voor iedereen.

Voor meer informatie over onze projecten en activiteiten : .

Functiebeschrijving Je versterkt het hiv / aids-programma van de dienst Epidemiologie van Infectieziekten en ondersteunt de capaciteit voor statistische analyse in het cohortonderzoek van hiv-

patiënten in medische opvolging. Je verbetert de methodes van dataverzameling, kwaliteitscontrole en de validatie van de gegevens.

Je werkt mee aan beschrijvende en longitudinale analyses van de gegevens. Je staat mee in voor de ontwikkeling van instrumenten voor de rapportering van informatie en feedback aan de data providers.

Je neemt actief deel aan onderzoeksprojecten van verschillende wetenschappelijk medewerkers. Je volgt de vakliteratuur op, verwerkt onderzoeksresultaten in rapporten en wetenschappelijke publicaties en je presenteert ze op seminaries en congressen.

De plaats van tewerkstelling is vlakbij het Zuidstation. Profiel

Master in de (bio)statistiek of biomedische wetenschappen met een ervaring in statistiek

Ervaring in kwantitatief onderzoek en meer specifiek longitudinale studies

Kennis van statistische software (SAS, Stata,...)

Kennis van databeheerssystemen zoals SAS BI-omgeving

Kennis van epidemiologie

Interesse voor de volksgezondheid

Kennis van het Nederlands, Frans en Engels

Generieke competenties : zelfstandig en in team kunnen werken; analyseren; kritisch en flexibel

Wij bieden

Een uitdagende functie in een bekend wetenschappelijk instituut

Verloning volgens barema SW1

Voordelen : gratis abonnement woon-werkverkeer met het openbaar vervoer; mogelijkheid tot een fietsvergoeding; mogelijkheid tot taalpremie via Selor.

 • Andere : glijdende werkuren in een 38-uren week; interessante compensatieregeling; bedrijfsrestaurant met democratische prijzen;
 • mogelijkeid tot telewerk en opleidingen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier