PLAATSER
Accent
Kortemark, BE
5 dagen geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

Jouwtaken zijn vooral :

 • Je bent verantwoordelijkvoor het plaatsen van het brede gamma van de producten inzonnewering van de klant
 • Je staat dus in alsondersteunende functie voor de klanten
 • Je lostde issues met een product op indien er een defect is word je dusingeschakeld om op baan te gaan en dit ter plaatste op te lossen.
 • Voor meer info bel05126 / 3830

  Functie-eisen

  Jevindt het fijn om met klanten in contact te komen Je vriendenomschrijven je als positief en enthousiast Je bent leergierig Jehebt technische achtergrond (metaal elektriciteit of bent een echtehandige harry) Je houdt van afwisseling Je hebt oog voor detail enkan zeer nauwkeurig werken Je bent graag fysiek bezig Je bent inhet bezit van een rijbewijsB

  Arbeidsvoorwaarden

  BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

  Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

  Ons doel samen met jou degepaste job vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier