metaalbewerker
Accent
Zellik, BE
2 dagen geleden

Onze klant in een Innovatieve leverancier : Klanten kunnen bij onze klant terecht voor industrie4.0-oplossingen draadloze sensoren big data online bewaking envoorspellend onderhoud.

Onze best-in-class systemen voor onlineconditiebewaking maken alle vormen van preventief en voorspellendonderhoud mogelijk zowel op locatie als opafstand.

Functiebeschrijving

Alsmetaalbewerker of medewerker in de productie sta je in voor

 • Het pakken en verpakken van slangen enkoppelingen
 • Het opkuisen van koppelingen
 • Het klaarmaken van slangen en koppelingen omte lassen
 • Meewerken aan de productie vankoppelingen
 • Mee in springen op andereafdelingen indien nodig
 • Functie-eisen

  Wezijn op zoek naar een echte teamspeler die positief in het levenstaat. Verder heb je reeds een eerste ervaring op atelier of inproductie.

  en heb je een goede kennis van het Nederlands ditgesproken en geschreven. Kan je bovendien ook met ons meedenkenover onze manier van werken en hoe we nog kunnen verbeteren?

  Dan isdat zeker eenpluspunt!

  Arbeidsvoorwaarden

  Eenafwisselende en inspirerende baan in een team bij een innovatievemultinational met een informele sfeer. Naast een marktconform loonaangevuld met extralegale voordelen biedt onze klant een gezonde eninnovatieve omgeving waarbinnen zelfontplooing zowel opvaktechnisch vlak vooropstaat.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier