Verantwoordelijke Kwaliteitscontrole (m/v)
Konvert Office Hasselt
Tessenderlo, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een klant gelegen te Tessenderlo zijn we op zoek naar een Verantwoordelijke voor de Kwaliteitscontrole. Je staat in voor het dagelijkse beheer en de verbetering van de interne kwaliteitssystemen en procedures.

Je zorgt voor een uitstekende kwaliteit van de eindproducten. In deze functie ben jij de contactpersoon tussen verschillende interne diensten.

Ook het opmaken van analyses, rapporten en audits behoort tot jouw takenpakket. Verder kan je rekenen op de steun van een team van drie kwaliteitsmedewerkers.

Je staat ook in voor het coachen en begeleiden van dit team. Ben jij altijd al gepassioneerd geweest door kwaliteit? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Grijp dan nu je kans en solliciteer!

Aanbod

De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden. De personeelsleden bewustmaken van en opleiding geven over de benadering van kwaliteit.

Domein : Kwaliteitscontrole. Domein : Continue verbetering. Domein : Kwaliteitsmanagementsysteem. Domein : Kwaliteitsgarantie.

Een kwaliteitsaudit, een leveranciersaudit, een milieuaudit, ... uitvoeren. Gevallen van non-conformiteit analyserenCorrigerende acties bepalen en aanbevelen.

Het plan, de fases en de acties van kwaliteitsopvolging ontwikkelen en uitvoeren. Kwaliteitsprocedures uitwerken en aanpassen en de correcte toepassing controleren.

Kwaliteitsgegevens opvolgen en analyserenVeranderingen en verbeteringen bepalen. Toezien op of uitvoeren van kwaliteitscontroles op inkomende en uitgaande producten tijdens het productieproces en de verpakking van producten Deze firma bied je een voltijds contract van onbepaalde duur.

Zij voorzien een mooi salaris aangevuld met extralegale voordelen. Binnen dit bedrijf is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Je zal terechtkomen in een groeiende firma die veel belang hecht aan kwaliteit.

Vereiste kwalificaties

Je bent in het bezit van een Bachelor- en of Masterdiploma. Je hebt al enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie.

Dankzij jouw ervaring hecht je veel belang aan kwaliteit en ben je op zoek naar een job met veel verantwoordelijkheid. Verder ben je zelfstandig, weet je de juiste prioriteiten te stellen en beschik je over een probleemoplossend vermogen.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier