Young Graduate with a passion for IT and Digital
UNILIN
Wielsbeke
6 dagen geleden
source : Student.be

Voor onze Corporate IT organisatie, een organisatie van meer dan 100 interne medewerkers, zijn wij op zoek naar afstuderend jong talent om aan onze groei te beantwoorden.

Je komt terecht in een omgeving gericht op automatisatie, Industry 4.0, Smart Factory en the Internet of things . Onze (IT) organisatie wordt gekenmerkt

door investeringen in mensen en technologie. UNILIN zet sterk in op Digitale Transformatie. Daarom zijn we voor ons e(M)power team op zoek naar jong IT talent met interesse in digitalisering, web & mobile development, mobile devices, .

 • Je zal meewerken aan de realisatie van innovatieve en interactieve web- omgevingen in een multidisciplinair team. Na een opleidingstraject , zal je de rol aannemen van Analyst / Developer waarin je meewerkt aan de digitalisering door analyse, ontwikkeling en implementatie van innovatieve en interactieve webomgevingen.
 • Projecten hebben zowel betrekking op web- als mobiele toepassingen.

 • Je verdiept je in de business en neemt een adviserende rol op naar optimalisatie om de vooropgestelde doelen te bereiken.
 • Je brengt hierbij gebruikers- en businessbehoeften en hun processen, bronnen, context en rollen duidelijk in kaart.

 • Je vertaalt deze businessbehoeften naar functionele, digitale oplossingen .
 • Je maakt deze oplossingen tastbaar aan de hand van functionele datamodellen, procesflows, wireframes ,... Je schrijft de functionele specificaties uit die de blauwdruk en de krijtlijnen vormen voor de programmering en implementatie.
 • Je zorgt voor de programmering en realisatie van de web applicaties . Hierbij waak je erover dat het uiteindelijke resultaat in lijn ligt met de verwachtingen en de vooropgestelde kwaliteit.
 • Je werkt in een SCRUM context , wat betekent dat je heel nauw samenwerkt met de andere teamleden en op een heel efficiënte, snelle manier projecten kan realiseren
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier