productie verantwoordelijke
Manpower
Waasmunster
3 dagen geleden

Job Description

Als productieverantwoordelijke staat je in nauw contact met het commerciële team. Jij bent verantwoordelijk voor de optimale werkorganisatie met focus op het correct en tijdig inplannen en afwerken van de orders.

Je analyseert de technische dossiers met aandacht voor de nodige materialen en de personeelscapaciteit. Samen met de ploegbaas stel je de productieplanning op.

Je controleert de stock en staat in voor de aankoop van nieuwe materialen. Je stuurt de kwaliteitsdienst aan en je houdt de productiecijfers in de gaten.

Je stuurt een team van 35 productiearbeiders aan en je staat in voor het onthaal van nieuwe medewerkers.

Je volgt de doelstellingen op en kan deze in mensentaal verwoorden aan de medewerkers. Je staat in voor de rapportering naar de directie toe.

Wij zoeken (M / V)

Productieverantwoordelijke onder een vast bediendecontract Als gespecialiseerde recruiter in Logistics en Supply Chain werk ik steeds met vaste aanwervingen van onbepaalde duur.

Voor jou ga ik actief op zoek naar de ideale functie en organisatie die zowel bij jouw persoonlijkheid als bij jouw talenten passen.

Voor een betonfabriek in regio Waasland, ben ik momenteel op zoek naar een productieverantwoordelijke.

Candidate Profile

Ik ben op zoek naar een bachelor- of masterprofiel met minstens drie jaar ervaring in de sector, je hebt bouwkundig inzicht.

Je hebt affiniteit met beton en je bent praktisch aangelegd. Je stuurt 35 arbeiders aan dus het is belangrijk dat je durft spreken voor een grote groep en je stevig in je schoenen staat.

Client Offer

Je krijgt onmiddellijk een vast contract met een grote verantwoordelijkheid bij een sterk groeiend bedrijf in het Waasland.

Je komt terecht in een 39 uren week met 6 dagen ADV. Je loon is bespreekbaar op basis van je relevante ervaring. Daarnaast krijg je nog een aantal extralegale voordelen!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier