Scheepslosser - Polyvalente arbeider
Accent
Koolskamp, BE
2 dagen geleden

Groep Danis is een familiaal bedrijf datstreeft naar duurzaam leiderschap in de Belgische varkenshouderij,kwalitatieve veevoeders en veredeling van soja door het aanbiedenvan innovatieve en klantgerichte concepten met respect voor deverschillende belanghebbenden.http : / / www.danis.be

Functiebeschrijving

Voordeze veevoeder ? en sojafabriek in Izegem zijn we op zoek naar eenscheepslosser. Hierbij sta je samen met je collega's in voor : Hetvakkundig lossen van de aangevoerde grondstoffen per schip.

Hetafnemen van stalen en de kwaliteitscontrole van de inkomendegrondstoffen. Het proper houden van de scheepslossing en hetonderhoud van de installatie.

Je bestuurt zowel de bobcat, alsookde zuigarm. Aanvullend worden er ook onderhoudstaken voorzien in defabriek.

Functie-eisen

Jehebt aandacht voor orde en netheid. Je kan goed zelfstandig, maarook goed in team werken. Je bent flexibel ingesteld en hebt oogvoor kwaliteit.

Je bent gemotiveerd en steekt graag de handen uitdemouwen.

Arbeidsvoorwaarden

Webieden jou een job in een onderneming waar een leuke en open sfeerde meest motiverende factor is. In ruil voor jouw inzet, investerenwij in jouw ontwikkeling.

Bovendien zijn we een snelgroeiendebedrijfsgroep , waarin je de kans krijgt om steeds nieuwe eninteressante uitdagingen aan te gaan.

Je krijgt een competitiefsalarispakket, dat in lijn ligt met jouw ervaring.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier