Fiscaal Adviseur - Adviesverlening kmos (Kortrijk) - Kortrijk (BE)
Le Grand & Associates
Kortrijk, BE
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor een kleiner maar gespecialiseerd advocatenkantoor, met vestiging in Kortrijk, zijn we op zoek naar een fiscaal advocaat om het team van de adviesverlening te versterken.

Onze klant is een specialist in het begeleiden van kmo’s en kleinere ondernemingen en biedt zijn klanten steeds een totaaloplossing aan waarbij resultaat primeert.

Fiscaal adviseur - job : Je komt terecht in een atypische omgeving. Officieel heb je de titel van (stagiair)-advocaat, maar 90% van de tijd werk je adviezen uit.

Je komt zelden op de rechtbank. Je komt oa. in contact met de volgende onderwerpen : Fiscale optimalisatie Vermogensplanning Vastgoed-

en ondernemingsfiscaliteit Overeenkomsten M&A en herstructureringen Bij voorkeur interesseer je je ook in het financiële plaatje gezien je steeds met vennootschappen werkt.

Je begrijpt een balans en hebt wel wat voeling met cijfers. Fiscaal advocaat - profiel : - Je bent in het bezit van een master in de Rechten , een bijkomend diploma in de fiscaliteit i...

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier