Cegeka - Medior .NET Developer
Cegeka
Vilvoorde, Belgium
3 uur geleden
source : ictjob.be

Jobinhoud In een team van ontwikkelaars meewerken aan de automatisering van billing processen Ontwikkelen van rapporten mbt financiële data Procedures en maandelijkse processen onderhouden Schrijven van kleinere analyses (in het Engels) ism de key-users Aanbieden van support op je eigen toepassingen Profiel Je hebt een informaticaopleiding of gelijkwaardig door ervaring (applicatie-ontwikkeling) Je beheerst vlot Engels in combinatie met Nederlands Je hebt een goede kennis van Visual Studio and C#, MVC waarbij kennis van Angular en Bootstrap een pluspunt is.

Er wordt gewerkt volgens de Scrum / Agile methodologie. Verder heb je bij voorkeur ervaring in SSIS en SSRS. Je werkt graag met cijfers Je hebt een degelijke kennis van Windows / Office - een zeer goede kennis van Excel is noodzakelijk Je bent communicatief, klantgericht en stressbestendig Je kan prioriteiten stellen en met deadlines werken Je bent accuraat en proactief Aanbod Om je baan als .

NET-Developer te vergemakkelijken, bieden wij Een premium bedrijfswagen met tankkaart Of mobiliteitsbudget, zodat je vlot van en naar je klant kunt.

Een aantrekkelijk bruto-salaris, forfaitaire onkostenvergoeding en een bruto-dagvergoeding voor prestaties bij de klant.

Verloning op maat dankzij ons Flex-income plan. Flexibele werkuren en een mooie work / life balans. Maaltijdcheques en groeps-en hospitalisatieverzekering.

Daarnaast kom je terecht in een open en dynamisch team met toffe collega's, en met ruimte voor nieuwe, frisse ideeën en initiatieven.

Cegeka is een toonaangevend ICT-bedrijf, wat mooi staat op je CV. Je staat er niet alleen voor! Cegeka biedt begeleiding op maat aan aan haar werknemers.

Jij geeft aan waar je interesses liggen. We bieden verschillende carrièrepaden aan, en kijken samen hoe we je verder kunnen helpen ontplooien.

Binnen Cegeka ben jij geen nummer. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak waarbij jouw fieldmanager instaat voor jouw persoonlijke begeleiding en opleiding.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier