CUSTOMER CARE MEDEWERKER!
Manpower
Wieze
5 dagen geleden

Job Description

Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER sta je in voor de volledige opvolging van jouw klanten. Dit betreft onder andere offertes, orderinvoer, beschikbaarheid, prijs en deadline van levering, .

 • Je communiceert op een correcte en heldere manier via mail, telefoon en persoonlijk.
 • Je bent verantwoordelijk voor het bepalen van de juiste werkwijze van de orderverwerking en je kijkt na of elke bestelling nauwkeurig wordt verzonden.

  Je draagt klantentevredenheid hoog in het vaandel!

  Indien er klachten zijn omtrent diensten en facturatie bied je een gepaste oplossing voor zowel klant als onderneming.

  Client Description

  MANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!

  Voor onze klant, een bedrijf binnen de voedingssector gelegen in Lebbeke, zijn wij op zoek naar een CUSTOMER CARE MEDEWERKER!

  Candidate Profile

  Bij voorkeur ben je in het bezit van een bachelor en / of een eerste werkervaring binnen een soortgelijke functie. Kennis van SAP is wel een must.

  Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Je communiceert op een professionele manier en weet met jouw commerciële en klantgerichte aanpak iedereen te overtuigen.

  Initiatief nemen schrikt jou niet af en je haalt voldoening uit een gevarieerd takenpakket!

  Client Offer

  Een gevarieerde functie binnen een internationale omgeving met een aantrekkelijk loon, extralegale voordelen en OPTIE VAST.

  Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur je cv en motivatie naar office.stniklaas manpower.be of schrijf je online in via myportal.

  manpower.be Bij verdere vragen kan je ons bereiken op 037760016

  Wij garanderen een discrete behandeling van uw gegevens!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier