Intern Projectleider
Whoohoo
Ghent, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Over de functieJe werkt als intern projectleider binnen een team van 10 personen aan de zijde van de bouwheer. Je biedt technische en administratieve ondersteuning aan 2 projectleiders en 2 klantenbegeleiders.

Dit houdt het volgende in : Ontwerp of technische tekeningen aanpassen Meet- en vorderingsstaten analyseren Offertes opvragen Bestellingen opmaken Planning opstellen Communicatie naar onderaannemers, leveranciers, studiebureauVeiligheidsvoorschriften controleren Je werkt zo projecten uit van woning- en villabouw, appartementen en verkavelingen.

Daarnaast werk je vanuit het hoofdkantoor in Ingelmunster, met de mogelijkheid dat ze verhuizen richting Deinze. Functie eisenJe beschikt als intern projectleider over master bouwkunde (industrieel ingenieur bouwkunde), met een eerste werkervaring als werkvoorbereider / calculator / assistent-projectleider.

Je tekent alles uit in Autocad. Bovendien weet je prioriteiten te stellen en een goede planning bij te houden. Wat bieden wij jou?

Instappen in de groeiend duurzaam bedrijfVariatie in de functie, dit in een gemotiveerde werkomgevingJe gaat vast in dienst bij de klantAantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen Over het bedrijfAls intern projectleider komt je terecht in een gedreven team, waar je ook ondersteuning en opleiding krijgt.

FlexBinnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past.

Meer weten over Flex?SolliciterenHerken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière?

Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier