Reisbegeleider gezocht voor Cotswold 12-18 september 2022
KrisKras vzw
Gent
5 dagen geleden

Omschrijving van de vacature

Kriskras vzw is een reisorganisatie die groepsreizen organiseert voor jongeren van 18 t.e.m. 30 jaar met respect voor mens, natuur en cultuur.

We zijn nog op zoek naar een reisbegeleider die van 12-18 september een reis wil begeleiden voor ons naar Cotswold. Meer info over het programma van de reis vind je hier :

Gewenst profiel

Wat houdt deze reis voor Kriskras begeleiden in?

De route en het programma kennen, activiteiten voorbereiden en alle praktische zaken regelen. Daarnaast volg je de groep groepsdynamisch op en zorg je mee voor de sfeer.

Tot slot moet je wel wat affiniteit hebben met duurzaam reizen. Wij ondersteunen en geven heel wat uitleg over wat juist moet gedaan worden en wat juist verwacht wordt.

Ons aanbod

Iedereen krijgt van ons een korte opleiding, de reis, een reisbudget (waarmee je al je onkosten op de reis zelf kan vergoeden) en een plaats binnen de KrisKras-reisbegeleidersgroep.

Achteraf verwachten wij een aantal verslagen over de reis.

Vanaf dan kan je reizen begeleiden, vormingen volgen en funactiviteiten meedoen. Als je actief wil blijven binnen KrisKras als Reisbegeleider, raden we je aan om onze opleiding te volgen.

Ben je tussen 23-35 jaar oud? Heb je ervaring met reizen en spreekt het programma je aan? En ben je nog vrij? Vul dan dit formulier in en mail het naar , voor vragen bel naar 09 221 08 05

Ons verder aanbod vind je op onze website :

Familienaam Voornaam E-mail Telefoon Sollicitatie bericht Upload CV Laat dit veld leeg

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier