Hoofdmagazijnier/Teamleader
Manpower
Overijse, Vlaams-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een verdeler van rollend materieel, zijn wij op zoek naar een Hoofdmagazijnier. In je nieuwe functie sta je in voor het creëren van een stabiele structuur in de logistieke tak en heb je leiding over een 7-tal personen.

Verder ben je o.a. verantwoordelijk voor het beheer van het magazijn en het team (bv. verlofaanvragen), het nakijken van bestellingen, het (administratief) ontvangen van goederen, het regelen van transporten en het implementeren van nieuwe logistieke technologieën.

Bovendien werk je proactief mee aan het dagelijks beheer van het magazijn.

Voor deze functie beschik je over een goede kennis van zowel het Nederlands als het Frans en ben je een geboren people-manager.

Ervaring met het aansturen van een team binnen een warehouse-omgeving is dan ook een must. Als Hoofdmagazijnier beschik je over een heftruckattest en draag je waarden zoals veiligheid en flexibiliteit hoog in het vaandel.

Bovendien voel je je thuis in een informele werkcultuur en heb je een goede kennis van beheerssytemen.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier