Werfleider bouw in Mechelen
Ikheberzinin!
Mechelen, BE
1 dag geleden
source : IKHEBERZININ

Over deze functie Jouw ultieme uitdaging als werfleider is om ervoor te zorgen dat de werf, hoe uitdagend dan ook, correct te laten verlopen en alle interventies naadloos op elkaar te laten aansluiten.

Als een echte People manager stuur je probleemloos je eigen ploeg en onderaannemers aan.De perfectionist in jou neemt dan weer de taak op zich van het controleren van de uitgevoerde werken, het anticiperen op de planning en bestellen van materialen.

Jij en de projectleider zijn een topteam die elkaar ondersteunen, opdat de werf vlot vooruit kan.Een ordelijke, veilige en nette werf is voor jou een evidentie.

Kortom, als werfleider ben jij de spilfiguur binnen de uitvoering van de werf.

Over jou Dat diploma bachelor bouw of ingenieur bouwkunde heb je (ooit) binnengerijfd.Je staat sterk in je schoenen (en op de grond).

Je vrienden omschrijven je als de goed geluimde optimist, de know it all en de gemotiveerde gatekeeper.Knowhow van industriebouw, residentieel, infrastructuur, civiele bouwkunde of utiliteitsbouw.

Wat wij bieden We vinden het belangrijk dat je je als werfleider geapprecieerd voelt, daarom zorgen wij voor een goed salaris aangevuld met extra’s zoals de zekerheid van een vast contract, eindejaarspremie, maaltijdcheques, firmawagen met tankkaart, hospitalisatie-

en groepsverzekering, 12 extra ADV-dagen, ecocheques, Daarnaast organiseren we regelmatig leuke activiteiten zoals Welcome On Boards, jaarmeeting, een nieuwjaarsfeest, volleybalwedstrijd enz.

Heb jij tijdens het lezen van deze vacature werfleider heel de tijd stiekem ja’ geknikt?Wel, dan is de garantie van een geslaagd bouwproject wel erg groot.

Dat vinden wij leuk om te horen. Het enige wat je nu dan nog moet is ons jouw cv bezorgen en dan stippelen we samen de toekomst uit!

 • Meer weten?
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier