Executive Researcher (Centrum Gent) (M/V)
Over Ago
Gent
12 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant, een executive search kantoor, gelegen in hartje Gent gaan wij op zoek naar een Recruiter. Onze klant is gespecialiseerd in de rekrutering van managementprofielen voor nationale en internationale firma's in verschillende sectoren.

Als recruiter sta je in voor het opstellen van rekruteringsstrategieën afgestemd op de noden en behoeften van de klant. Je gaat actief op zoek naar de passende kandidaat.

Hierbij maak je gebruik van bv. de eigen database, LinkedIn... Daarnaast bouw je een diepgaande relatie op met de klant in samenspraak met de collega's van het betreffende team.

Tot slot sta je ook in voor de rapportering m.b.t. rekruteringsacties naar de klant.

Vereisten

Je behaalde minstens een masterdiploma in eender welke richting. Bv. Psychologie, Geschiedenis, Economie, Rechten, Engineering, Talen...

Schoolverlaters komen zeker in aanmerking, een eerste ervaring is geen vereiste.

Je omschrijft jezelf als ambitieus en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Je bent communicatief en telefonische contacten schrikken jou niet af.

Je hebt een zeer goede kennis Nederlands en Engels.

Talen

 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Engels
 • Aanbod

  Je komt terecht in een toonaangevende firma in een team met diverse opleidingsachtergronden. Binnen de firma krijg je de kans om je persoonlijk te ontwikkelen en op termijn door te groeien.

  Bovendien kan je rekenen op een marktconforme verloning afgestemd op jouw ervaring.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier