BUSINESS SUPPORT
Hays Response Brussel
Brussels, Brussels, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie. Als business support zal je steun aan een team van 15 ingenieurs verlenen in hun dagdagelijkse opdrachten geven (vergaderingen, rapporten, communicatie met klanten en stakeholders, ...).

Hays Response Brussel is voor deze gevarieerde functie op zoek naar kandidaten met idealiter een Bachelor diploma. Een eerste ervaring met betrekking tot de bouwsector is een pluspunt.

Een perfecte niveau van Nederlands en Frans (zoals schriftelijk dan mondeling) is onontbeerlijk. Uitstekend gebruik van Microsoft Office (PowerPoint en Excel), en de kennis van SAP is gewenst.

Je bent een administratieve duizendpoot die graag initiatief neemt. Je bent klantgericht, communicatief en hebt zin voor organisatie en planning.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier