Internal sales Spaanse markt
Accent
Roeselare, BE
5 dagen geleden

De klant is sinds 1993 de enige echteerfgenaam van het originele kadersysteem met grote gaten. Doorcontinue innovatie & een assortiment met eindeloos veelmogelijkheden is de klant een van de meest vooraanstaande spelersuit de standenbouwsector.

Naast drie fabrieken beschikt de klantwereldwijd ook over verschillende servicehubs voor verhuur, verkoopen technische ondersteuning.

Omdat ze het kadersysteem van a tot zzelf produceren, behouden ze de controle over elkeproductiefase.

Functiebeschrijving

Internalsales Spaanse markt en ROW (rest of the world) Je ontvangt enanalyseert projectaanvragen van de externe sales of rechtstreeksvan de klant.

Je werkt projecten uit en brieft de CAD tekenaar. Jestelt offertes op en geeft deze door aan de klant. Je adviseert deklant met de beste oplossing (prijs, modulariteit, design).

Bijakkoord van het project geef je het order door en stem je deplanning en levering af met productie, je houdt de klant up to dateover de levering.

Je bent het interne aanspreekpunt voor extrainformatie, technische en commercile ondersteuning, wijzigingenbij leveringen, alternatieven voor transport, Je volgt de trendsvan jouw markt op en geeft nieuwe ideen door aan onze R&Dafdeling.

Je neemt deel aan de sales meetings en geeft feedbackover je regio's. In samenwerking met de account manager volg jeopportuniteiten op en rapporteer je in ons CRM pakket.

Je maaktdeel uit van het internal sales team en biedt ondersteuning aan jecollega's indiennodig.

Functie-eisen

OpleidingBachelor of gelijkaardig door ervaring. Je hebt affiniteit mettechnische producten. Je hebt zowel commercieel als technischinzicht.

Je hebt een basiskennis van BTW, incoterms en logistiek.Je bent communicatief sterk en hebt een vlotte gesproken engeschreven kennis van het Nederlands, Spaans en Engels.

Kennis vanFrans en / of Duits is een groot voordeel. Je hebt een goede kennisvan MS Office en ERP (ervaring met Navision is eenpluspunt).

Arbeidsvoorwaarden

Jekomt terecht in een innovatief en dynamisch bedrijf waar initiatiefaangemoedigd wordt. Het management ondersteunt de persoonlijkeontwikkeling en biedt voldoende ontplooiingsmogelijkheden aan.

Wevoorzien een competitief salarispakket. Het is een fulltime functiein een 39uren week met 6 extra ADV dagen Je werkt iedere dag 8u ende vrijdag een uurtje minder Telewerk kan 1-2 per week in overlegmet de collega's Geen collectieve sluiting in de zomer, enkeltussen Kerst en Nieuwjaar Loon is bespreekbaar en het contract kanonmiddellijk onder vast Sollicitatieprocedure 1e gesprek met de HRen een verantwoordelijke van de dienst 2e gesprek om alles tefinaliseren opstart zo snel mogelijk

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier