Juridisch adviseur - Specialisatie Zaken - en verbintenissenrecht - Appartement
FEDNOT
Brussel, België
6 dagen geleden
source : Joblift

Binnen ons team van juristen wordt u verantwoordelijk voor het verlenen vanzowel telefonisch als schriftelijk advies aan de notarissen en hun medewerkers.

U staat hen bij in het zoeken naar juridisch correcte oplossingen diebeantwoorden aan de behoeften wanneer het gaat over uw specialisme.

 • Dit stelt u ook in staat om opbouwende contacten te hebben met diverseoverheden en betrokken actoren.* Daarenboven kan u de expertise die u ontwikkelt vlot vertalen inredactiebijdragen voor juridische tijdschriften en andere publicaties.
 • De materies die u behandelt, betreffen het verbintenissen- en zakenrecht,in relatie tot de notariële activiteit (dit betreft onder andere verkoop,erfpacht, opstal, vruchtgebruik, .
 • alsook het appartementsrecht. Profiel Kandidaten zijn in het bezit van een masterdiploma rechten. Een eventueeldiploma van Master in het notariaat of gelijkwaardige praktijkervaringzijn een bijkomende troef.

 • Een goede kennis van de beide landstalen (NL / FR) en een analytische enkritische geest zijn een must.* Als persoon bent u communicatief, werkt u vlot in team en geeft u blijkvan een flexibele en resultaatgerichte houding.
 • Werkomgeving Fednot is de beroepsvereniging van het notariaat.Dankzij de dagelijkse inzet van bijna 200 medewerkers ondersteunt Fednot denotariskantoren in het leveren van kwalitatieve diensten aan de burgers en ditop sleutelmomenten van hun leven (samenwonen / trouwen, een woning aankopen, eenonderneming opstarten .

 • Fednot speelt een voortrekkersrol met een breed en innovatief aanbod aandiensten en oplossingen.Notariskantoren kunnen bij ons terecht voor juridisch advies, ondersteuning quasoftware tools, advies rond het management van hun kantoor alsook HR-
 • oplossingen.Notaris.be is het speerpunt van ons externe communicatie met o.a. FAQ’s,rekenmodules en video’s over de sleutelmomenten in het leven.

  Onze kantoren bevinden zich in hartje Brussel, en zijn gemakkelijk bereikbaarvlakbij het Centraal Station.We bieden een aangename, stimulerende werkomgeving, met ruimte voor initiatief.

  Neem gerust een kijkje op onze website, alsook onze LinkedIn-pagina voor meerjobopportuniteiten. Wij bieden Een interessant salarispakket* Flexibele werkuren* Een intellectueel uitdagende job met een wisselend takenpakket Wenst u kennis te maken met Fednot?

  Solliciteer schriftelijk met CV en motivatiebrief bij HR Recruitment viaonderstaande groene knop, met vermelding Juridisch adviseur -

  Verbintenissenrecht en appartementsmede-eigendom . Indien u solliciteert bij ons zal uw CV en motivatiebrief, die onder andereidentificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academischcurriculum / studies bevatten, in onze databank 3 jaar bijgehouden worden omredenen van gerechtvaardigd belang.

  We kunnen gedurende deze termijn dan immerscontact met u opnemen voor een nieuwe job opportuniteit binnen onzeinstellingen.

  Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden, tenzijomwille van een wettelijke verplichting. U kan steeds alle rechten uitoefenenopgenomen in de GDPR met name, recht op inzage en informatie, recht opgegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op rectificatie,recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij de toezichthoudendeoverheid, door onze functionaris van gegevensbescherming te contacterenvia privacy belnot.

  be. Wij zien erop toe dat al uw persoonlijke gegevens wordenverwerkt in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier