Service Advisor Automobile
IMPACT
Schaerbeek, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jobomschrijving De Service Advisor werkt in de Aftersales afdeling van de concessie en ondersteunt zijn collega’s aan de receptie.

Wij zoeken iemand die de Aftersales Team komt versterken, en dit voor de lange termijn. De nodige opleidingen zullen voorzien worden, zowel intern als extern.

Het is via een sterk Aftersales team dat de toekomst van de concessie gegarandeerd zal kunnen worden. Gewenst profiel Dit is een zeer gevarieerde functie, waarvoor wij een sterk profiel zoeken met de volgende troeven : -Sterk in communicatie met de klant -Goede attitude -Gemotiveerd en leergierig -3 talig -Flexibel, zowel voor de uren als voor het werk -Team player -Passie voor de automotive sector -Een eerste ervaring in Aftersales is een must -Basis technische kennis -IT vaardig.

Kennis van XDMS en VIDA zijn een sterk pluspunt Aanbod De verloning bestaat uit : -Een vast maandelijks loon -Een variabel maandelijks loon -Een bedrijfswagen

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier