Project Ingenieur -Product Support
Solid Talent
Antwerp, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Profiel - Ben je in het bezit van een Master diploma richting Bio Ingenieur, Biochemie, Farmaceutisch met enkele jaren werkervaring of ben je een PhD profiel met expertise in de industrie?

 • Heb je validatie ervaring in ruime zin binnen de farma? - Heb je expertise met documentatie, QA problemen,..? - Ben je een echte teamplayer, nieuwgierig en flexibel?
 • Heb je kennis van producten? - Spreek je perfect Nederlands en Engels? Solliciteer dan nu voor de functie van "Project Ingenieur FD Product Support"! Aanbod en voordelen We investeren in jouw toekomst via persoonlijk gerichte training, loopbaanadvies en on-the-job begeleiding.
 • De geslaagde mix van onze rijke ervaring en riante klantenportefeuille met jouw professionele potentieel staat garant voor de geslaagde uitbouw van jouw carrière.

  Wij bieden een aantrekkelijk salaris met diverse extralegale voordelen zoals gsm, maaltijdvergoeding, verplaatsing vergoeding of bedrijfswagen met tankkaart.

  SOLID streeft steeds naar een aangename en stimulerende werksfeer bij technologisch hoogstaande bedrijven.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier