Backend .NET Developer - C# / .NET Core
EyeTech Solutions
Antwerp, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Een zeer goede klant van mij te Antwerpen met ook een vestiging in Gent is dringend op zoek naar een Backend .NET Developer om hun team te versterken.

Beschikt u over minstens 5 jaar professionele ervaring? Bent u onmiddellijk of binnenkort beschikbaar voor een nieuw uitdagend project?

Dan is dit uw kans! Neem zo snel mogelijk contact op met mij!Jobomschrijving Je kan perfect zelfstandig werken en dit zowel bij de klant op locatie als van thuis uit.

Je staat zelfstandig in voor de ontwikkelingen van RESTful Web API's. Je kan instaan voor de architectuur van applicaties.

Je houd ervan om nieuwe technologieën te gebruiken. Je werkt nauw samen met de CTO.Gewenst profiel Minstens 5 jaar professionele ervaring.

Talen : Nederlands & Engels. Skillset : C#, SQL Server, .NET Core, ASP.NET (MVC), Web API, RESTful API's, ... Pluspunten : Ervaring met Azure & PostgreSQLAanbod Snelle opstart.

3 dagen thuiswerk is mogelijk. 460-500 EUR / dag (afhankelijk van jouw profiel). 6 maand contract + mogelijkse verlenging.

Je komt terecht in een innovatief bedrijf met leuke en uitdagende projecten.Interesse?Aarzel dan niet en neem zeker vandaag nog contact op met mij via onderstaande knop!(U wenst freelancer te worden? Ik help u hierbij!)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier