Bediende onthaal en receptie (m/v)
Konvert Interim Ieper
Ieper, BE
3 dagen geleden

Profiel

Wij zijn op zoek naar een bediende voor het onthaal en de receptie bij een familiaal bedrijf in Ieper. In de moderne showroom vindt je een uitgebreid gamma van machines, gereedschappen, auto-

onderdelen en toebehoren, werkkleding,... Bovendien bieden ze ook een perfecte service op vlak van montage en herstellingen.

Je bent verantwoordelijk voor de binnenkomende telefoons. Je schakelt de klant of leverancier door met de juiste persoon binnen het bedrijf.

Je voert enkele algemene administratieve taken uit zoals controle van werkdocumenten, kassabeheer, je ontvangt cash geld van de particulieren die iets in de winkel kopen, ... .

Aanbod

Wij bieden jou een afwisselende job in een familiaal bedrijf.

Vereiste kwalificaties

Voor deze job ben je in het bezit van een bachelor diploma in een administratieve richting of heb je een A2 diploma en kan je een eerste werkervaring als bediende voorleggen.

Je kan vlot met de pc werken. Je spreekt vlot jouw Nederlands. Het Engels, Frans en Duits heb je nodig om de telefoon aan te nemen en de persoon vlot te begrijpen.

Je werkt nauwkeurig, punctueel en je bent voldoende assertief om het rechtstreeks contact met klanten te hebben. Wij bieden een tijdelijke job waarbij er de ene week wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, de andere week van maandag tem donderdag.

Dit betreft een zwangerschapsvervanging tot eind maart.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier