Stabiliteitsingenieur
Willy Naessens Group
Wortegem - Petegem
12 uur geleden

functie

Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert.

Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven.

Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding.

Jouw profiel

Je hebt een goed technisch inzicht en analytisch vermogen. Je bent stressbestendig, je hebt een goede zelforganisatie en kan zelfstandig werken.

Je bent nauwkeurig, stipt en flexibel. Je hebt een goede kennis Autocad en bent bereid Tekla te leren. Je bent in het bezit van het diploma Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde of Industrieel Ingenieur Bouwkunde (Master) of gelijkwaardig door ervaring.

Ons aanbod

Willy Naessens biedt je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Tegelijk kan je meewerken aan de groei van het bedrijf.

De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

Ligging

Willy Naessens Industriebouw is een onderneming gespecialiseerd in het bouwen van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, en garages in zowel beton- als metaalstructuren.

HR Medewerker

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier