MARKETING ASSISTANT
Hays Antwerpen
Antwerpen, Antwerp, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Marketing Assistant Gevarieerd takenpakket Antwerpen-Noord Voor een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in recruitment met internationale faam is HAYS Marketing op zoek naar een Marketing Assistant met uitvalsbasis in Antwerpen.

Als Marketing Assistant kan je je verwachten aan een uitgebreid takenpakket. In de eerste plaats zal je verantwoordelijk zijn voor het analyseren van de online performance van de website en de verschillende online kanalen.

Je zal hiervoor gebruik maken van Google Analytics en rapportagedashboards. Daarnaast ben je ook bezig met het onderhoud van social mediakanalen en bekijk je waar en hoe de SEO kan worden bijgestuurd.

Daarbij zorg je voor regelmatige follow-up van de PR-activiteiten onder leiding van de Marketing Manager. Verder bedenk, implementeer en coördineer je sales incentives binnen de organisatie en brainstorm je mee over interne en externe campagnes.

Ondertussen ondersteun je het 5-koppig marketingteam in dagdagelijkse taken, zoals het nakijken van vacatures en mailings naar klanten en kandidaten.

Tot slot sta je ook in voor de coördinatie van beursdeelnames van eventuele interne of externe events. Je werkt vanuit het kantoor in Antwerpen en rapporteert aan de Marketing Manager Belgium.

Je hebt een studie achter de rug waarin digitale marketing aan bod kwam en hebt reeds een eerste (werk)ervaring opgedaan.

Dit kan ook via een relevante stage als bijvoorbeeld digital trainee. Kennis van Google Analytics alsook de certificaten is een plus.

De werking achter SEO is jou niet vreemd en het optimaliseren van resultaten zijn jouw doel. Je hebt een hands-on mentaliteit, bent een teamplayer, maar kan zeker ook zelfstandig werken.

Verder kan je flexibel omgaan met verschillende taken en heb je een dynamische persoonlijkheid. Een zeer goede kennis van het Engels en Frans is een must in deze internationale omgeving.

Je komt als Marketing Assistant terecht in een beursgenoteerd en groeiend bedrijf in een snel evoluerende sector. Je krijgt flexibiliteit door flextime en heel wat autonomie met internationale guiding.

Qua salaris wordt er een competitief starterspakket pakket voorzien met extralegale voordelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier