Customer Manager Workcenter
METRO GROUP
Belgium
4 dagen geleden

Dienstverband

FulltimeMakro Cash & Carry Belgium is gecertificeerd als Top Employer 2019, dit voor de 14de keer op rij!In België werken ongeveer mensen bij Makro of Metro, verspreid over 17 winkels en ons hoofdkantoor.

In Makro is elke particulier welkom en kan hij / zij het grootste aanbod in food en non-food vinden. De winkels van Metro richten zich uitsluitend op professionele klanten in de horeca.

Wereldwijd stelt de Metro Group niet minder dan collega’s tewerk. Wat je achtergrond ook is, Makro / Metro biedt je een pak kansen om te groeien.

Ons jobaanbod is dan ook enorm gevarieerd. We kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

Bij Makro / Metro hechten we veel belang aan de ontwikkeling en betrokkenheid van onze mensen. Onze medewerkers krijgen maximaal de kans om door te groeien.

Daarom investeren we permanent in training en ontwikkeling. Functieomschrijving Je hebt een passie voor bouw en tuin. Dankzij jouwuitgebreide kennis is het mogelijk om de klanten het juiste advies te bieden.

Je houdt voortdurend voeling met wat er leeft bij onze craftsmen. Je wordt eenpartner voor de klant binnen het workcenter, je creëert een duurzame relatiemet de klant.

Samen met jouw collega’s ben jij hét gezicht van het WorkCenter!Jebrengt behoeften en verwachtingen van onze klanten in kaart en overtuigt hen vanons concept.

Je rapporteert overde uitgevoerde klantenbezoeken en werkt zelf voorstellen uit inzakeassortiment, prijzen, services, om de klant in de toekomst beter van dienstte zijn.

Je informeert klanten omtrent commerciële acties en nodigt klanten uitvoor events of speciale acties. Je bent verantwoordelijkvoor het activeren en ontwikkelen van nieuwe en bestaande klanten in eenportfolio tot op een vooraf bepaald omzetniveau.

Jekrijgt ambitieuze doelstelling op gebied van zakencijfer en klantenrelatie enje bent verantwoordelijk om deze targets te behalen.

Je bent in staat een portefeuille samen testellen op basis van potentiële groei. Je staat in voor het behalen van targetsop het vlak van omzet.

Je hebt uitstekende contacten met de beslissingsnemersbij deze klanten en laat geen opportuniteiten liggen.

Kwalificaties Je hebt ervaring in B2B salesJe hebt een zeer goede kennis van hetNederlands, Frans en Engels, elke extra taal is een groot pluspuntJe hebt affiniteit met tuin- enbouwprojecten, of je bent bereid om je hierin te verdiepen Je hebt basis Excel vaardighedenJe denkt automatisch in termen van de klanten weet perfect wat de voor de klant belangrijk isJe bent een teamspelerJe komt vaak met creatieve en innovatieve ideeënJe bent erg resultaat gedrevenJe hebt een ondernemende spirit en je houdtervan nieuwe uitdagingen aan te gaan Je hebt een CAN DO-mentaliteit.

Voordelen Een voltijds contract (36u / w)Een erg gevarieerde job in een dynamisch en internationaalbedrijfEen aantrekkelijk salaris en een degelijkpakket extralegale voordelen Makro Cash & Carry Belgium

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier