R&D medewerker (m/v)
Konvert Interim Lokeren
Lokeren, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een klant, actief in de metaalsector, zijn we op zoek naar een enthousiaste Research & Development medewerker Je hebt een diploma Industrieel Ingenieur met de optie Industrieel Ontwerpen of als Productontwikkelaar of je genoot een Ingenieurs-of architect-gerichte opleidingen en hebt affiniteit voor productontwikkeling.

Ervaring op in een R&D-afdeling als een 2D en 3D productontwikkelaar is een groot pluspunt. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en beschikt over de nodige kennis van alle aspecten van productoptimalisatie.

Je bent gemotiveerd, leergierig, communicatief en schrikt niet terug voor een uitdaging. Je spreekt goed Nederlands en beheerst het Frans en het Engels.

Kennis van Duits is een mooi meegenomen. Toepassingen zoals Autocad hebben geen geheimen voor jou en je hebt eventueel ook al enige ervaring met Inventor U heeft voldoende affiniteit met sterkteberekeningen Geïnteresseerd?

Stuur snel je C.V. door naar lokeren.interim konvert.be !

Aanbod

Tests, proeven en productieprocessen uitwerken of verbeteren. Stalen voorbereidenTests en proeven opzetten volgens een protocol.

Metingen en analysen uitvoerenProblemen identificerenTechnische aanpassingen doen. Laboratoria ontsmettenUitrustingen en instrumenten steriliserenSpeciaal afval verwijderen.

Instructies, procedures, lastenboeken en studierapporten opstellen op basis van de testresultaten. Instaan voor het opvolgen van verbruiksgoederen in het laboratorium, labo-instrumenten en labomaterialenTekorten in de voorraden identificeren.

Het gebruik van uitrustingen, apparaten, lokalen of laboratoria plannen. Gegevens opmeten en opnemen in laboratoriumschriften, databanken, registers en rapporten.

Het basisonderhoud van laboratoriuminstallaties uitvoeren. Domein : Ontwikkeling. De werking van de laboratoriuminstrumenten en -apparaten controlerenDe toestand van stalen, materialen, producten en verbruiksgoederen controleren U vervoegt een jong gedreven ontwerpteam waarin vakmanschap en collegialiteit belangrijk zijn.

U krijgt beslist de kans om uw professionele kwaliteiten ten volle te ontplooien.Een toonaangevende, stabiele en financieel gezonde onderneming, gelegen in een filevrije omgeving.

Een competitieve verloning, aangevuld met diverse extralegale voordelen.

Vereiste kwalificaties

Academische achtergrond in technische richting.Ervaring met metaal idealiter profielen ramen en deuren.Kundig in het tekenen en ontwerpen met Autocad en eventueel InventorSterk in berekeningen en wiskundig onderlegd.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier