Teamleader Inpak
Client of Manpower
Tienen, Vlaams-Brabant, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Binnen de productie-afdeling geef je als (meewerkende) teamleader sturing aan een tweetal assistenten en aan een tiental inpakkers.

Je leidt het verpakkingsproces in goede banen. Je consulteert hierbij de productieplanning en zorgt ervoor dat de verpakkingsactiviteiten uitgevoerd worden zoals aangegeven in de productspecificaties.

Je zorgt ervoor dat de nodige kwaliteitscontroles uitgevoerd worden en dat alles correct geregistreerd wordt. Je waakt erover dat je inpakkers zowel de regels rond kwaliteit’, als hygiëne en veiligheid’ strikt volgen.

Je hebt hierin ook een voorbeeldfunctie. Je bent je bewust van de CCP’s in productie en zorgt ervoor dat je inpakkers strikt de procedures / werkinstructies hierop naleven.

Je durft je mensen aanspreken op inbreuken op de kwaliteitsvereisten en je rapporteert vastgestelde onregelmatigheden aan de desbetreffende verantwoordelijken (productieleiding / kwaliteitsdienst).

Je bent ook samen met de lijnoperator mee verantwoordelijk voor de kwaliteit van het geleverde eindproduct. Je vertegenwoordigt je team op de kwaliteitsmeetings en je durft verbetervoorstellen te doen.

Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent bereid in te springen aan de inpak wanneer nodig. Je stelt je flexibel op zowel in taken als in tijd (ploegenarbeid).

Je kan evaluatie- en functioneringsgesprekken voeren met je medewerkers en je kan ervoor zorgen dat de sfeer binnen je team optimaal is.

Je rapporteert zelf aan de Assistent Productiedirecteur.

Je hebt een minimum ervaring opgedaan in het aansturen van teams. Indien je kennis hebt van HACCP en (hygiëne) normen die gelden in de voeding, is dit een pluspunt.

Je kan meedenken en verantwoordelijkheden nemen binnen je takenpakket en durft hierbij initiatief te nemen. Werken met computers schrikt je niet af.

Je bent accuraat en een gedreven teamplayer. Je beheerst bovendien vlot de Nederlandse taal. Je bent sterk in organisatie en communicatie en je stelt je flexibel op.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier