Meewerkend begeleider poetsdienst (m/v)
Konvert Interim Ieper
Ieper, BE
5 dagen geleden

Profiel

Wij zijn op zoek naar een begeleider voor de poetsdienst van een firma in Ieper. Je werkt actief mee in de poetsdienst en je staat in voor de organisatie van het werk, het begeleiden en opleiden van jouw ploeg en het streven naar de doelstellingen op vlak van veilig en kwalitatief poetswerk.

Je werkt actief mee en begeleidt een kleine groep collega's met allerlei taken en opdrachten inzake poetsen van burelen, sanitair, gebouwen, .

 • zowel binnen de firma als rechtstreeks ter plaatse bij de klanten.
 • Aanbod

  Wij bieden een voltijdse job met optie vast. Je komt terecht in een mens-gerichte werkomgeving. Verloning volgens de bedrijfsbarema's en maaltijdcheques. Snelle opstart.

  Vereiste kwalificaties

  Je hebt bij voorkeur een opleiding technisch secundair onderwijs genoten en je bent in staat om het overzicht te houden terwijl je zelf ook actief meehelpt.

  Je bent in het bezit van een rijbewijs B (voor de verplaatsing naar klanten). Je bent handig aangelegd, hebt een gezonde dosis werklust en hebt oog voor detail.

  Je kan goed met mensen overweg voor wat betreft het aansturen, begeleiden en organiseren van het werk. Je kan zelfstandig werken en bent pro-actief ingesteld.

  Je spreekt zeer goed Nederlands.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier