Productie Ingenieur - Rego Oostende - Wereldleider
LGA Engineering
Oostende, BE
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor een Internationale onderneming die print-en snijtechologie naar een hoger niveau brengt gaan wij op zoek naar een Productie Ingenieur.

Deze wereldleider in de industrie is gevestigd in regio Oostende. Wegens conitnue groei kijken ze uit naar een nieuwe collega.

Bent u op zoek naar een unieke opportuniteit om uw loopbaan een ware boost te geven? Een Organisatie die investeert in het welzijn van zijn werknemers en een continue bijscholing voorziet?

Dan is dit uw kans! Functieomschrijving U staat garant voor het goede verloop van alle processen op de werkvloer en de optimalisatie van het magazijn en de productie.

Trouble shooting bij technische problemen en zorgen voor de juiste oplossingen om toekomstige stilstanden te vermijden. U bent de schakel tussen productiemedewerkers, ontwerpers en productieverantwoordelijken.

Rapporteren van de resultaten aan de Head Of Operations. Profiel Bachelor of Master in een Technische richting of gelijkwaardig door ervaring.

Hands-on ingesteld en... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier