Bull- en kraanman (m/v)
Konvert Interim St-Amandsberg Logistics
Antwerpen, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een klant van Konvert Interim zijn wij op zoek naar een Bull- en kraanman. Je zal werken in en rond de overslaghal, je zal diverse afvalstromen moeten opduwen en de vrachtwagens laden.

u zal werken in een ploegensysteem SOLLICITEREN? MAIL JE CV ALVAST NAAR SINT-AMANDSBERG.LOGISTICS KONVERT.BE!

Aanbod

Werken op een werf : Een oppervlakte of uitgraving aanaarden, ophogen en verdichten. Werken op een werf : Boren. Werken op een werf : Betonneren.

Werken op een werf : Asfalteren. Microtunnels realiseren voor het plaatsen van leidingkokers of kabelbuizen. Installaties voor het heien van damplanken, versterkende of schragende funderingspalen plaatsen.

Horizontale, gestuurde boringen van grote afmetingen uitvoeren. De machine onderhouden en haar werking controleren. Een pijlerfront afschrapen.

De grond verticaal uitboren of sonderen (piëzometrie, pressiometrie, nemen van bodemmonsters, ...). De machine manoeuvrerenDe rijstijl aanpassen aan het terrein en het verkeer op de werf (bodem, hoogteverschil, elektrische risico's, .

 • Na interimperiode maak je kans op een vast contract.
 • Vereiste kwalificaties

  Je hebt de nodig ervaring met een bulldozer en kraan. Je hebt bij voorkeur geldige attesten. Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier