Technisch tekenaar (m/v)
Konvert Interim Tielt
Zwevezele, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een groeiend metaalbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een technisch tekenaar (m / v). Jouw taken : Als technisch tekenaar ben je de spil van de constructieafdeling.

Je staat in voor het opmeten van de gevraagde constructies bij de klant, het uitwerken van een oplossing op maat en het volledig uittekenen in AutoCAD Inventor (2D / 3D).

Daarna volg je ook op wat er in het atelier gebeurt met je ontwerp, en stuur je bij waar nodig. Je hebt al een gedegen kennis van materialen en tools uit de metaal- en constructiesector alsook ervaring in het opmeten van structuren, waar nauwkeurigheid en juistheid je sterkste troef is.

Aanbod

De vraag identificerenRuwe schetsen, schema's met onderdelen, systemen, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen) uitwerken.

Dimensies bepalen voor onderdelen, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen). Functionele, fysische, afmetings-, structurele of geometrische vereisten voor onderdelen, producten, .

 • bepalen en berekenen. Onderdelen, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen) bestuderen en ontwerpen.
 • Plannen met details, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen) uitwerken en aanpassen. Specificaties en de prijs van onderdelen, subeenheden (subsamenstellingen) of eenheden (samenstellingen) bepalen.

  Stuklijsten van de plannen en technische dossiers samenstellen en aanpassen - Vaste contract na een geslaagde interim-periode.

 • Voltijdse tewerkstelling in een mooi bedrijf.- Mooie verloning.
 • Vereiste kwalificaties

 • Soms wordt flexibiliteit gevraagd in functie van de klant.- Voornamelijk regio West- en Oost-Vlaanderen.- Je hebt minimum enkele jaren ervaring als technisch tekenaar in metaalconstructie.
 • Je hebt een gedegen kennis van AutoCAD Inventor 2D / 3D.- Ervaring en kennis binnen de metaalsector staat boven een specifiek diploma.
 • Aantoonbare ervaring met AutoCAD Inventor wel vereist.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier