Productieleider Chemie
Experis
Brussels, Belgium
9 dagen geleden

Experis Engineering, onderdeel van de ManpowerGroup, is een toegewijde partner voor ingenieurs in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging!

Onze klant heeft een lange geschiedenis in regio Roeselare, maar is sinds een aantal jaren onderdeel van een internationale groep.

De site zit in de lift, aangezien er delen van buitenlandse productiesities naar Roeselare verhuizen, maar desondanks verliest het bedrijf niet het familiale karakter.

Voor de chemische voorbereidingsafdeling zijn wij op zoek naar een productieleider, die ook betrokken wordt in procesoptimalisatie.

Je vormt in deze afdeling een tandem met een ervaren collega, een gedreven man die over goede coachende vaardigheden beschikt.

Als productieleider word je verantwoordelijk voor volgende zaken :

 • Dagelijkse inplanning en leiding van een team operatoren (10-tal)
 • Opvolging van de veiligheid naar Seveso-normen
 • Procescontrole, troubleshooting en procesoptimalisatie (technisch en adhv lean-methodiek)
 • Je zult in aanraking komen met een vrij complex proces in een goed geautomatiseerde afdeling. De kleinste variatie heeft een grote invloed op het eindproduct, dus procescontrole en het hoofd koel kunnen houden, is cruciaal in deze job.

  Oog voor continuous improvement is ook nodig, waarbij je aangebrachte ideeën op termijn volledig zelfstandig zal mogen begeleiden in projectvorm.

  Voor deze rol zijn wij op zoek naar een ingenieur chemie of gelijkwaardig door ervaring (bachelor bio chemie). Ervaring is een troef, maar als je als junior een mature mentaliteit voor de dag kunt leggen, kom je zeker ook in aanmerking.

  Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden om je team te coachen en inzicht om de sterktes van het team uit te spelen.

  Verder kun je je aandacht verdelen tussen daglijkse planning en procescontrole en langetermijnvisie en optimalisatie.

  Onze klant biedt heel wat zaken aan : verantwoordelijkheid, complexe technische omgeving, opleiding en groeimogelijkheiden, maar bovenal een optimale sfeer in een gedreven team!

  Lijkt je dit volledig jouw ding? Ontdek dan meer over deze vacature door mij te contacteren! Ik ben Cedric De Maré en vlot bereikbaar op het nummer 09 321 82 49.

  Stuur zeker ook je cv naar cedric.demare(at)experis.be.

  Veel succes en tot gauw!

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier