Verantwoordelijke Planning Paalwapening Staalbetonvacature ingevuld
MenT Group
Antwerp, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

FUNCTIE Staalbeton wenst een Verantwoordelijke Planning Paalwapening aan te nemen ter versterking van de ploeg van de wapeningscentrale met verder doorgroeipotentieel in de nabije toekomst, om zo de continuïteit van de organisatie mee te faciliteren.

De wapeningscentrale is gespecialiseerd in het bewerken, leveren en plaatsen van betonstaal op maat. Ze is uitgerust met een modern en innovatief machinepark en de nieuwste technologieën om complexe opdrachten aan te kunnen.

Momenteel is zij de grootste in België. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team van medewerkers die er samen iedere dag opnieuw voor gaan.

Je rapporteert in deze rol aan de Verantwoordelijke voor de Wapeningscentrale en werkt nauw samen met de collega’s van de las-en buigcentrale.

Doel van de functie : Als Verantwoordelijke Planning Paalwapening zal je instaan voor de dagdagelijkse operationele werking van de productie en de aansturing van de leidinggevenden en het personeel.

Je begeleidt zo een 15- tot 25-tal mensen die permanent in 2 ploegen werken. Om de productie optimaal te laten verlopen, zorg je voor een goede afstemming met de andere afdelingen en voor een efficiënte inzet van mensen en machines.

Projecten coördineren, planning opstellen, administratie nauwgezet bijhouden, transporten organiseren en in nauw contact staan met de klanten, maar tevens ook het aanspreekpunt zijn voor leidinggevenden en personeel behoren tot jouw takenpakket.

Door je sterke betrokkenheid op de vloer ben je in staat om oplossingen en optimalisaties aan te reiken op verschillende domeinen.

Je werkt zodoende ook mee aan de verdere groei, uitbouw en optimalisatie van deze afdeling. Je onderhoudt de relaties met klanten en onderaannemers op een constructieve manier met oog op samenwerking op de lange termijn.

Staalbeton hecht veel waarde aan veilig werken én aan de kwaliteit van zijn producten en trekt dit ook door naar haar medewerkers.

Je zal er dus op toezien dat alle procedures en regels goed opgevolgd worden. Staalbeton hecht veel waarde aan een kwalitatieve aflevering en trekt dit ook door naar hun medewerkers.

 • Je zal er dus op toezien dat binnen productie alle procedures en maatregels goed opgevolgd worden. PROFIEL Het ideale profiel : Je hebt een hogere opleiding genoten (industrieel ingenieur-bouwkunde of elektromechanica);
 • Je kan terugblikken op minimaal 2 jaar relevante ervaring; Je bent bereid om de nodige specifieke technische kennis te verwerven;
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit; Je bent in staat om proactief en zelfstandig te werken, om te multitasken en prioriteiten af te wegen;
 • Je hebt een goed analytisch en probleemoplossend vermogen. Je bent flexibel ingesteld en organisatorisch sterk; Je hebt uitstekende interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden.

 • Je hebt het vermogen om strategisch mee te denken; Je bent kwaliteitsbewust; Je bent een teamplayer. AANBOD Een competitief salarispakket;
 • Een stabiele, steeds groeiende organisatie met een vlakke structuur en korte communicatielijnen met doorgroeimogelijkheden;
 • Een motiverende onderneming met een sterk imago, die volgende waarden hoog in het vaandel draagt : Kwaliteit, Openheid, Engagement, Respect en Samenwerken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier