Adviseur Stagebeleid
Zorgbedrijf Antwerpen
antwerpen
1 dag geleden

Wat doe je graag en kan je goed?

De uitdaging : Het verder uittekenen, continu evalueren en bijsturen van het stagebeleid / werkplekleren en de vertaling hiervan in operationele acties.

Waarom? Omdat we geloven dat kwaliteitsvolle stages en werkplekleren leiden tot getalenteerde medewerkers en we daar resoluut voor gaan!

Daarom zijn we op zoek naar jou als

Adviseur stagebeleid.

Studenten / stagiaires zijn voor jou toekomstige collega’s op de werkvloer. De stagementoren begeleiden en opvolgen in hun opdracht is jouw passie.

Samen met je netwerk (intern en extern) draag je bij tot het uitbouwen van het beleid rond stages / werkplekleren, in zijn verschillende vormen.

Wat doe je graag en kan je goed?

Als Adviseur stagebeleid ben je hét aanspreekpunt en zet je stages / werkplekleren echt op de kaart. Je zorgt ervoor dat Zorgbedrijf Antwerpen een pro-actieve voortrekkersrol speelt m.

b.t. arbeidsmarktgerichte opleidingen, specifiek ook deze in de zorg.

Om dit te bereiken bouw je je eigen kennis verder uit en raak je vertrouwd met opleidingen in hun diverse vormen (schoolstages, duaal leren, P600, ).

Dit vertaal je in een visie en beleidsadvies maar ook in concrete acties op de werkvloer alsook de vertaalslag naar de opleidingen zelf en het adviseren van verschillende commissies.

Je krijgt zelf energie van : het ondersteunen, motiveren en coachen van de decentrale stagecontactpersonen, netwerken en samenwerken met verschillende partijen intern en extern.

Uitdagingen ga je niet uit de weg en je laat geen kans onbenut om de zaken te verbeteren.

Je opleiding en ervaring

Bachelor- of masterdiploma.

Ervaring in de sector en / of vertrouwdheid met onderwijs en zijn verschillende opleidingsvormen is een groot pluspunt.

Je werkt vlot met de gangbare software toepassingen of bent in staat om deze snel eigen maken.

Werken bij Zorgbedrijf Antwerpen

Werken bij onze HRdienst ? Welkom bij het hoofdkantoor van Zorgbedrijf Antwerpen, Ballaarstraat 35, 2018 Antwerpen !

Welkom bij Zorgbedrijf Antwerpen

Zorgbedrijf Antwerpen, aangenaam

Bij ons werken meer dan 4000 mensen. Sommigen al hun hele carrière. Hier laten we enkele collega's aan het woord. Wil je meer weten over het bedrijf en de visie van Zorgbedrijf Antwerpen?

Wat doet Zorgbedrijf Antwerpen, en waarom?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier